Sociale veiligheid

Is jullie school of klas op zoek naar meer plezier en sociale veiligheid?

Trainplein helpt je graag. Neem contact op om te horen deze training jullie verder kan helpen.

Begrip en empathie zijn de sleutels tot een plezierige schoolomgeving. Sociale veiligheid is hierbinnen een belangrijke peiler. Trainplein helpt jouw klas of school of docenten met deze training het plezier en de veiligheid terug te brengen in de klas.
Sociale Veiligheid is een belangrijk thema op scholen: leerlingen kennen elkaar vaak onvoldoende, waardoor er weinig begrip en respect voor elkaar is. Waarom komt leerling X altijd zonder lunchtrommel op school? En waarom is klasgenoot Y altijd gelijk boos na een grapje?

Noodzaak en plezier

Scholen werken met deze training toe naar meer begrip en respect wat leidt tot een veiliger, plezieriger schoolklimaat. Ook leraren worden meegenomen in het proces: communicatie technieken en spelvormen die leiden tot meer diepgang en openheid komen hierbij aan de orde.

Vrije speelplaats

Binnen theater en spel kan je alles uitproberen zonder dat je daarvoor verantwoordelijk wordt gehouden in het dagelijks leven. Het creëren van een vrije en veilige speelplaats om je gang te  gaan, jezelf te onderzoeken en inzichten te creëren.

Tijdens de training worden leerlingen  uitgenodigd en uitgedaagd om persoonlijke (thuis)situaties ook op school te delen.

Contact met Trainplein

Voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan.

Bel 06 24 92 92 24
Stuur een mail aan info@trainplein.nl
Of vul het contactformulier in.

KVK #78171652

7 + 10 =