Improviseren maar!

Succesvol samenwerken op de werkvloer?

Trainplein helpt je graag. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De belangrijkste pijlers van improviseren zijn vertrouwen, acceptatie, je comfort zone stretchen, creativiteit en samenwerken; thema’s die je terugziet bij succesvol samenwerken op de werkvloer.

Improviseren vind plaats in het hier en nu. Dat is natuurlijk een zeer interessant gegeven voor mensen of organisaties. Het zoeken naar ideeën hoeft niet want binnen improviseren vind je ze gewoon.  Het zoeken naar ideeen of grappig willen zijn hoeft niet want binnen improviseren ontstaat het gewoon. Je doet het niet alleen, je doet het samen. Door Ja, en.. te zeggen en het aanbod te accepteren. Het idee om de ander te laten “shinen” werkt aanstekelijk. 

Niks is fout en alles is dus goed!

Je creativiteit verhogen en niet te veel denken maar vooral doen. En als kers op de taart…

De kracht van de lach!

De lach is een krachtig instrument. Lachen zorgt voor verbinding, het ontspant de geest en heeft nog veel meer positieve gevolgen.

Tijdens improvisatietheater leer je een verhaal te creëren en te spelen op basis van een suggestie. Mensen worden over het algemeen geboren met improvisatievaardigheden, maar deze raken vaak ondergesneeuwd tijdens het “volwassen” worden. Omdat onder andere ‘belangrijkere’ vaardigheden meer aandacht krijgen, terwijl spelen echter essentieel is voor het welbevinden van de mens.

Flexibel omgaan met verandering

Aangezien je binnen improviseren de focust legt op wat de ander doet en daarop reageert in een soort spel van voortdurend heen- en weer reageren moet je flexibel kunnen omgaan met verandering. Naarmate je oefent binnen het improviseren leer je dus automatisch meer flexibel te zijn. Met de snel veranderende wereld is dat zeker geen overbodige luxe.

Contact met Trainplein

Voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan.

Bel 06 24 92 92 24
Stuur een mail aan info@trainplein.nl.

KVK #78171652