over Sally Cruiming

Sinds 2016 oprichter en werkzaam bij Trainplein.

“Afgestudeerd als creatief therapeut ben ik altijd al geïnspireerd door mensen: Mensen in beweging krijgen en in hun kracht zetten. Ik ben er van overtuigd dat mensen zich willen ontwikkelen. Alleen dat er wellicht belemmeringen zijn die ontplooien soms nog tegenhouden waardoor veel mensen maar een gedeelte van hun eigen potentie benutten.  Met Trainplein heb ik niet alleen een ruimte voor mezelf gecreëerd waarin ik mijn kwaliteiten kan inzetten, maar waarin ik mensen wil uitnodigen, uitdagen en ondersteunen om dit ook te doen.

Ik ben een enthousiaste trainer, coach & therapeut die mensen graag op een creatieve wijze mensen in beweging brengt door niet alleen te praten maar vooral door te doen. Ik creëer ruimte voor bewustwording. Het stimuleren om zelf verantwoordelijkheid te nemen over je eigen ontwikkeling. Door een spiegel voor te houden, te confronteren vanuit verbinding, zet ik je aan om zelf in beweging te komen.

Ik geloof niet in fouten, alleen maar in oefening. Met een flinke dosis empathie, ervaring en inzicht op zak ga ik altijd kwaliteitsgericht en professioneel te werk. Zodat mijn klanten en trainingsgroepen met een les en een lach het pand verlaten.